LukaS
Направете

ПРОФЕСИОНАЛНА ПОГРЕБНА СЛУЖБА

Во момент кога ви е потребна најголема поддршка, ние сме овде да се погрижиме за сите детали околу погребот на вашата драга покојна личност.

Вршиме

ТРАНСПОРТ НА ПОЧИНАТИ ЛИЦА ОД СИТЕ ЕВРОПСКИ ДРЖАВИ

Интернационален транспорт на починати лица, вршиме превоз на починати лица на територијата низ цела Европа со нови, современи и климатизирани возила.

Направете

ПРОФЕСИОНАЛНА ПОГРЕБНА СЛУЖБА

Во момент кога ви е потребна најголема поддршка, ние сме овде да се погрижиме за сите детали околу погребот на вашата драга покојна личност.

Вршиме

ИНТЕРНАЦИОНАЛЕН ТРАНСПОРТ НА ПОЧИНАТИ ЛИЦА

Интернационален транспорт на починати лица, вршиме превоз на починати лица на територијата низ цела Европа со нови, современи и климатизирани возила.

Дознајте

ЗА НАС

Слободно

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

Побарајте

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ

Историја
Брз преглед во

НАШАТА ИСТОРИЈА

Стоилков Продукт е формирана во 2014 година, откако ми ја препишаа родителите и јас станав управител и директор на истата. Стоилков Продукт денес е распространет на 7.000 м2 земјиште и фабрика од 1.500 м2, со моментално 25 вработени лица. Со текот на работата, искуството и комуникацијата со останатите погребни служби во Македонија увидов и дојдов до идеја да отворам уште една фирма која ќе се занимава само со интернационален или меѓународен транспорт на починати лица, кој ќе го врши интернационалниот транспорт на починати лица за потребите на останатите погребни служби во Македонија. За таа цел е формирана ЛУКАС – ИНТЕРНАЦИОНАЛЕН ТРАНСПОРТ НА ПОЧИНАТИ ЛИЦА.

Контактирајте нè во било кое време

ЛукаС Продукт

Слободно контактирајте не телефонски или на и-меил во било кое време, било кој ден од неделата, за итен одговор.

+389 (0) 78 222 599

Гоце Делчев 94, Струмица

lukasfuneral@gmail.com
Слободно во секое време

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ

Чувствувајте се слободно да ни испратите било какво прашање, коментар или да побарате понуда од нас во секое време, секој ден од неделата, а ние ќе се потрудиме да ви одговориме во најбрз можен рок.    mk_MKMacedonian