LukaS

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ

Погребалната услуга е посебен чин за фамилијата и пријателите каде се започнува опоравувањето по смртта на починатото лице и се слави неговиот живот. Ние ќе направиме сè за погребалната церемонија да биде како што треба и вашата сакана личност да биде испратена во задгробниот свет како што заслужува.

ВО СЛУЧАЈ НА СМРТ ВО МАКЕДОНИЈА

Доколку станува збор за случај на смрт во Македонија, побарајте нè на телефонскиот број: 078 222 599

ВО СЛУЧАЈ НА СМРТ ВО СТРАНСТВО

Доколку станува збор за случај на смрт во странство, ве молиме пополнете ја формата подолу.

ГЕНЕРАЛНИ ПРАШАЊА

За прашања кои не се итни или сакате генерални информации, ве молиме контактирајте нè на lukasfuneral@gmail.com или на телефонскиот број +389 78 222 599, а ние ќе ви одговориме во рок од 24 часа.

ЗОШТО ЛУКАС ПРОДУКТ?

Фамилии од цела Македонија ни веруваат веќе децении наназад, а тоа се должи на нашата максимална посветеност, организираност и професионализам кога станува збор за транспорт на починати или погребна служба. Секој интернационален транспорт е внимателно испланиран до детал уште пред тргнување.

ДОЛГОГОДИШНО ИСКУСТВО

Постоиме повеќе од 28 години и ги знаеме сите детали во врска со една погребна услуга.

СОВРЕМЕНИ ВОЗИЛА

Нашите возила се нови, климатизирани и тотално безбедни.

ДОСТАПНИ 24/7

Ви стоиме на располагање 24 часа, секој ден во неделата, бидејќи знаеме дека ви требаме.

БЕЗБЕДНА ТРАНСПОРТАЦИЈА

Ќе се погрижиме вашата драга личност да биде безбедно вратена во Македонија.

ГОЛЕМ ИЗБОР НА ПОГРЕБНА ОПРЕМА

Располагаме со голем избор на погребна опрема, а изработуваме и некролози, венци, икебани и букети.

Во било кое време

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ
    LukaS
    International Funeral Transport
    mk_MKMacedonian